A munka menete

A közös munkát mindig egy személyes, lehetőleg helyszíni találkozóval kezdjük, ahol megkeressük a lombház leendő helyét és együtt kitaláljuk, milyen – a gyerekek érdeklődéséhez igazodó – játékelemek kapjanak helyet a faházban és / vagy a környékén. Ezek a játékok jellemzően egyedileg tervezett, kifejezetten a jövőbeli érdeklődését szem előtt tartva készülnek. 

Ezután kezdődik a tervezés folyamata, mely során több körben, egymásnak folyamatosan visszajelezve, fokozatosan áll össze a végleges terv. 

Ez alapján a terv alapján történik egy árajánlat elkészítése, majd a szerződéskötés és indulhat a kétkezi munka. 

Általában készül a tervről egy 1:10-es makett is, mely nemcsak a lombház építésénél jön jól, de átláthatóbbá teszi az elképzelését a megrendelőnek és nem utolsósorban a gyerekeknek is. 

Összetettségüktől és felszereltségüktől függően min. 6-8 hét alatt készítem el a lombházakat, mivel ezek nem sorozatgyártás, hanem mindegyik egyedi tervezés és kézműves munka eredménye. Helyszínre szállítás után kezdődik a telepítés, mely az alapok bebetonozását és panelek összeszerelését jelenti – szintén mérettől függően – így a teljes beépítés akár 3-7 napot is jelenthet.
A játékelemek elkészítése során minőségi, természetes anyagok kerülnek beépítésre: tölgy, akác, borovi-és vörösfenyő.
A festésnél kizárólag gyermekbarát festék (Tikkurila Valtti Opaque: vízbázisú, magas minőségű, UV álló vastaglazúr) kerülnek felhasználásra.

Akár konkrét elképzeléssel fordulna hozzám, akár csak szeretne valamit gyermekei számára, ami egyedi, értékteremtő és időtálló, keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén – legyen az egy cölöpház vagy egy egyedi fa játszótér, játékvár.